SUCAMFRI

La startup va començar amb el disseny d’una placa per poder adquirir i transmetre diferents mesures d'una instal·lació de fred industrial.

Sobre el projecte

La placa desenvolupada es pot aplicar a tota mena d’equips de refrigeració industrial, però en alguns casos tenen necessitats especials que no estan cobertes amb el desenvolupament actual, com per exemple oferir cobertura LoRa a vaixells o camions i certificació d’ambients ATEX o sanitaris. Per aquesta raó els clients que es volen cobrir, en primer lloc, són horts, germinadors i cambres de conservació i congelació d’hotels i restaurants.

  • Sector primari.
    • Granges i Remaderies.
    • Horts i agricultura.
    • Vaixells pasquers.
    • Germinadors.
  • Sector secundari.
    • Manipulació d’aliments frescos.
    • Curtits de pell.
    • Sales de quadres i PLC.
  • Sector terciari
    • Venda d’aliments frescos.
    • Hotels.
    • Bars i Restaurants.
    • Transport de mercaderies peribles.
    • Sales de servidors d’oficines.
    • Sanitària i farmacològica.
    • Laboratoris.
    • Veterinària.

Evolució del mercat relacionat amb el fred.

Preu dels refrigerants

RESULTATS SUCAMFRI

  • Es redueixen un 95% les aturades no programades.
    • El 5% restant són detectades prematurament i permet una reparació d’urgència abans que es trenqui la cadena de fred.
    • En permet detectar males pràctiques com per exemple el temps d’obertura de la porta.
  • Permet programar la visita segons la disponibilitat del client abans no s’aturi la unitat de fred.
  • S’eviten les fugues de gas fluorat a l’atmosfera.
  • S’obtenen instal·lacions millor gestionades i sense infrautilitzar
  • Reducció del 25% del consum elèctric de les cambres amb un manteniment òptim. (Imatge superior vs inferior)

Clients que van confiar en nosaltres

Ells són alguns dels clients que van adquirir els nostres serveis i recomanen fer servir aquest mètode per cuidar el medi ambient

Contacte

Vols pressupost sense càrrec?

Envieu-nos un missatge i expliqueu-nos en què podem ajudar-lo i nosaltres ens comunicarem el més breu possible amb vostè.